TRYN’s Krystkuier

Wie op Eerste Kerstdag iets teveel heeft gegeten óf wie op Tweede Kerstdag geen zin heeft in een rondje langs familie kan nu ook kiezen voor een rondje door de Trynwâlden. Stichting Trynwâlden op de kaart organiseert op Tweede Kerstdag namelijk een Krystkuier. Een puzzel- en wandeltocht van tien kilometer.

  • Volgende editie26/12/2019, Start tussen 11:30 en 12.30 uur
  • LocatieStart vanuit de Statenseal in Heemstra State (Frisia State 23, Oentsjerk)
  • Entree€ 5 per persoon (t/m 12 jaar gratis)

De organisatie van Tryn’s Krystkuier koos voor een afstand die voor bijna iedereen goed te doen is. En voor wie tien kilometer toch nog best een eind vindt: het voelt korter als je onderweg puzzels en raadsels oplost (of gezellig bijkletst met medewandelaars natuurlijk). Dat laatste is ook precies de opzet van Tryn’s Krystkuier. Niet iedereen heeft tijdens de kerst immers familie op bezoek. Door een wandeling te maken met dorpsgenoten en kennissen, wordt het toch een leuke, gezellige en sportieve dag.

En voor wie wél twee dagen tussen de familie zit is de kuier waarschijnlijk een welkome afwisseling. Even in de frisse lucht, even in beweging en natuurlijk even de hersens laten kraken. Want met de puzzels en raadsels onderweg zijn leuke prijzen te winnen.

Meedoen?

Je kunt starten tussen 11.30 en 12.30 uur. De start is vanuit de Statenseal in Heemstra State (Frisia State 23, Oentsjerk).
Finish in de centrale hal van Heemstra State met vanaf 14.30 uur live muziek van de Bonifaciusband (ook toegankelijk zonder deelname aan de kuier) en vanaf 17.00 uur stamppotbuffet.
Meedoen én een consumptie kost € 5 per persoon (t/m 12 jaar gratis) inclusief één consumptie. Deelname is op eigen risico.

Hoofdsponsors
Sponsors en partners
Vragen of meer informatie?